Zomer Rusthoeveloop

SV PUTTEN RUSTHOEVELOOP ZOMERESTAFETTE 2020

De zomerestafette is dit jaar weer een bosloop over goed beloopbare paden. Met een team van 4 personen wordt er in 3 categorieën gestreden om de prijzen. Individueel lopen is mogelijk maar zonder wedstrijdelement.

Het maximale aantal teams is vastgesteld op 60 teams. Na-inschrijven blijft mogelijk maar alleen tot het maximaal aantal teams bereikt is..

Verversing en verzorging:

Tijdens de hele avond zijn er in het start/finishgebied gratis pannenkoeken en water te verkrijgen. Tegen betaling of een consumptiemunt zijn er ook overige producten te verkrijgen

Bij de Parkiet zijn toiletten beschikbaar. Ook de doucheruimtes zijn deze avond geopend.

De EHBO is vanaf de eerste start beschikbaar bij de start finish. Deze zijn ook bereikbaar op het noodnummer dat op elk startnummer is weergegeven.

Starttijden:
De starttijd is zoals elk jaar om 19:00.

De startlocatie bevind zich in het bos vlakbij het inschrijfbureau.

Per evenement zijn er prijzen voor het snelste team per categorie.

De categorieën zijn:

• Mannen
  • Vrouwen
  • Gemengd (minimaal 1 vrouw en 1 man)

De prijsuitreiking vindt in het start/finish gebied plaats.

Inschrijving Zomerrusthoeveloop:

Er is de mogelijkheid om op de dag zelf vanaf 18:00 in te schrijven.
Voorinschrijven heeft de voorkeur en kan tot 12:00 op de vrijdag voorafgaande aan de wedstrijd via inschrijven.nl
Na-inschrijven en het ophalen van de startnummers kan vanaf 18:00 uur.

Het inschrijfgeld is vastgesteld op 20 euro per team. Individuele lopers betalen 6 euro.

Voor dit inschrijfgeld ontvangt u onder andere:

• Een mooie en goed gemarkeerde route
  • Tijdregistratie
  • 1 Consumptiemunten per teamlid
  • Gratis pannenkoeken voor lopers en toeschouwers

Mocht u problemen ondervinden met het inschrijven of over andere zaken willen communiceren dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Voor algemene informatie kunt u terecht op: http://www.sv-putten-triathlon.nl

Spring naar toolbar