SV PUTTENLOOP ZOMERESTAFETTE 26 juni 2024

Sport verbroedert. Helemaal als je met een team mee doet. Daarom organiseert SV Putten al vele jaren de Zomerestafette. In een team van maximaal 4 personen wordt 4 keer een parcours van 5 km gelopen. Bij het ene team gaat het daarbij om het uitlopen van de afstand, andere teams strijden voor de eerste prijs in 3 verschillende categorieën. Deze categorieën zijn mannen, vrouwen en gemixt. Bij een gemixt team moeten er minimaal 2 vrouwen in het team zitten.

De gezelligheid voor, tijdens en na de loop is dit jaar weer te vinden rond de start en finish locatie bij de Werkstee van de Brasserie op Landgoed Schovenhorst in Putten. Hier kan je, onder genot van een drankje de teamgenoten aanmoedigen en de ervaring met elkaar delen. Het eerste drankje is dit jaar weer bij de prijs inbegrepen.

Er is een maximum aantal teams voor dit exclusieve evenement. Schrijf je team daarom nu in zodat je woensdag 26 juni verzekerd bent van een plek. De inschrijving sluit op maandag 24 juni om 18:00.

Er is geen na-inschrijving.

De start is dit jaar gewoon om 19:00. Om te voorkomen dat de wedstrijd door omstandigheden teveel uitloopt werken we ook met een massastart. Alle 3e en 4e lopers die om 20:45 nog niet aangetikt zijn door hun teamgenoot worden tegelijkertijd gestart. Dit is aan de ene kant een motivatie om dit tijdstip te halen maar tegelijkertijd geeft het ons de zekerheid dat we het evenement voor het donker kunnen afronden.

De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats om 21:00. Door het grote verschil tussen de echt snelle teams en de mensen die langer willen genieten kan het zijn dat de laatste lopers nog net niet binnen zijn. Wij zijn ons hiervan bewust maar om een leegloop en een goede afwikkeling van de wedstrijd te garanderen kunnen wij dit helaas niet langer uitstellen.

Geen volledig team kunnen vinden? Geen probleem. Individuele lopers kunnen zich ook inschrijven op Inschrijven.nl. Je kan naar voorkeur 5km, 10 km of 15 km lopen. De enige prijs die hier te winnen is is een voldaan gevoel.

Het ophalen van startnummers kan vanaf 18:15 uur bij het wedstrijd secretariaat in de Werkstee van de Brasserie op Landgoed Schovenhorst.

Het inschrijfgeld is vastgesteld op 30 euro per team van 4 mensen. Individuele lopers betalen 10 euro. Hiervoor krijg je een startbewijs, een goed gemarkeerde en gecontroleerde route en, terug van weggeweest, een munt voor consumptie bij de Brasserie.

Locatie:

Het inschrijfbureau en parkeergelegenheid bevinden zich op Landgoed Schovenhorst.
Deze is net buiten de bebouwde kom van Putten gelegen aan de Garderenseweg (tussen Garderen en Putten).
Adres: Garderenseweg 93, 3881 GK, Putten.

Mocht u problemen ondervinden met het inschrijven of over andere zaken willen communiceren dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens: