Change of Lifestyle

Vanaf zaterdag 8 september is het weer mogelijk om bij hardloopvereniging SV Putten te starten met hardlopen. De cursus wordt gegeven via de P.L.O.T. (Plezier, Luisteren naar het lichaam, Oefeningen en Training) methode.

Naast natuurlijk het hardlopen zelf is er veel aandacht voor warming up, looptechniek, cooling down, krachttraining, blessurepreventie en de juiste kleding.

Dit afgewogen trainingsschema zorgt ervoor dat je op verantwoorde wijze traint en het jaar 2018 fit en hardlopend afsluit.

De starterscursus duurt 20 weken en is in de eerste weken vooral gericht op het versterken van been en rompspieren. De cursus wordt afgesloten met het lopen van een 5 kilometer loop tijdens de rusthoevelooprun op 22 december. Na de rusthoeveloop kun je 4 weken gratis instromen in onze loopgroepen bij s.v.Putten. We starten op woensdag 5 september met een informatieavond gevolgd door 15 praktijk trainingen. Op woensdag 5 september krijgt u informatie over de opzet van de trainingen en wat u als loper kan verwachten van de cursus. Daarnaast wordt een intakeformulier ingevuld zodat de trainer weet waar hij eventueel rekening mee moet houden tijdens de trainingen. De eerste hardlooppraktijk training wordt op zaterdag 8 september gegeven.

De trainingen worden gehouden op zaterdagmorgen van 10.15 tot 11.15 vanuit het parkeerterrein bij bosbad Putten.

De cursus kost €70,-. Dit bedrag is inclusief deelname aan de rusthoeveloop.

Klik hier om je in te schrijven voor deze cursus.