24 DECEMBER 2022: SV PUTTENLOOPWINTEREDITIE 

Heb je zin om een bosroute te lopen, met als startpunt het prachtige landgoed Schovenhorst? Schrijf je dan in voor de wintereditie van de SV Puttenloop op 24-12-2022. 
Aanmelden: www.inschrijven.nl

De SV Puttenloop in het kort:

Datum: 24 december 2022 

Locatie: Landgoed Schovenhorst in Putten

Afstanden en starttijden: ​

10:00 uur​Halve marathon

​​​10:30 uur​10 km​​​​​​​​​​

11:00 uur​5 km 

12:00 uur​Prijsuitreiking  

Beperkte deelname van 300 deelnemers

Inschrijving:

Er is bij de SV Puttenloop GEEN mogelijkheid om op de dag zelf in te schrijven. Inschrijven kan tot dinsdag 21 december 12:00. De startnummers kunnen opgehaald worden vanaf 09.15 uur.

Het inschrijfgeld is vastgesteld op:

5 km                                ​10 euro​​​​​​​​​        
10 km                              ​12,50 euro​​​​​​​​

Halve Marathon​​15 euro​

Voor dit inschrijfgeld ontvangt u onder andere:

• Een mooie, goed gemarkeerde route met voorfietsers

• Professionele tijdregistratie

• Een consumptiemunt voor een drankje.

• Een medaille bij de finish 

Verversing en verzorging:​​​​​​​​​       
Tijdens de wedstrijd is er geen drinkpost. Bij de finish staat er wel water klaar.

De EHBO (inclusief AED) is vanaf de eerste start beschikbaar bij de start finish. De EHBO is ook bereikbaar via het noodnummer dat op elk startnummer is weergegeven. Indien er onderweg iets ernstigs gebeurt, vragen wij u om altijd eerst 112 te bellen en daarna het noodnummer. De EHBO komt dan zo spoedig mogelijk naar uw locatie. 

Starttijden:​​​​​​​​​​​       

10:00 uur​ Halve marathon​​​​​​​​​  

10:30 uur​10 km​​​​​​​​​​  

11:00 uur​ 5km 

12:00 uur​ Prijsuitreiking  

Prijzen:​​​​​​​​​​​       Per evenement zijn er prijzen voor de eerste deelnemer per categorie per afstand. Alle prijzen worden toegekend op basis van de bruto-tijden. De tijd begint dus te lopen op het moment dat het startschot klinkt. 

De prijsuitreiking vindt rond 12:00 plaats bij de start/finish locatie.

Foto’s en uitslagen:

Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt. Deze zijn, net als de uitslagen, te vinden op deze website of via Facebook: https://www.facebook.com/SVPuttenRusthoeveloop/

Uitgebreide omschrijving:

Landgoed Schovenhorst met zijn monumentale bomen is het startpunt. Vanaf daar gaan we samen met jullie over 3 verschillende afstanden het eeuwenoude Sprielderbosch en Speulderbosch verkennen. De 3 boslopen zijn 5, 10 of 21,1 kilometer lang. De 10 km en de halve marathon lopen beiden langs het legendarische Solse gat met daarin, volgens de overlevering, een verzonken klooster. De halve marathon pakt daarnaast ook een stuk van de Garderense duinen mee en komt daarmee op ongeveer 150 hoogtemeters. 

Op de grote parkeerplaats van Landgoed Schovenhorst kunt u zowel uw fiets als uw auto kwijt. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, willen wij de deelnemers vragen om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Vanaf de parkeerplaats is het een paar honderd meter lopen naar de inschrijflocatie in Brasserie Schovenhorst. Daar aangekomen, krijgt u uw startnummer en een muntje. Met het muntje kunt u, voor of na de wedstrijd, een drankje halen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle andere faciliteiten van Brasserie Schovenhorst. Voor een lunch is het verstandig om te reserveren.  

Met een tussenruimte van een half uur starten de verschillende afstanden. De mannen en de vrouwen starten op alle afstanden gelijktijdig. Alleen bij de prijsuitreiking wordt er onderscheid gemaakt.

Het parcours wordt uitgezet met bordjes en linten. Op de splitsingen tussen de routes zetten we duidelijke borden neer die de juiste richting aangeven. Helaas gebeurt het tegenwoordig steeds vaker dat mensen het leuk vinden om de bewegwijzering te verhangen. Om problemen daarmee zoveel mogelijk te voorkomen gaan er op alle afstanden voorfietsers mee. Ook worden er maximaal 2 weken voor de wedstrijd GPX tracks per route op de website geplaatst. Indien uw sporthorloge dat ondersteunt willen we u vragen daar gebruik van te maken. Op de finish locatie wordt u opgewacht door enthousiaste vrijwilligers die de welverdiende medaille om uw nek zullen hangen. Voor de snelste man en de snelste vrouw wordt er per afstand een mooie beker uitgereikt. 

Locatie:

Het inschrijfbureau en parkeergelegenheid bevinden zich op Landgoed Schovenhorst.

Dit landgoed is gelegen vlak buiten de bebouwde kom van Putten in de richting van Garderenlangs de N797. Adres: Garderenseweg 93, 3881GK, Putten

Link parkeerplaats Schovenhorst:

https://www.google.nl/maps/place/Parkeerplaats+landgoed+Schovenhorst/@52.2503661,5.629194,17.5z/data=!4m5!3m4!1s0x47c6350c48e06725:0xd80c8e81a41da163!8m2!3d52.2490476!4d5.6329174

Openbaar vervoer:

Vanaf NS-station Putten buslijn 107 richting Ede. “Bushalte Koudhoorn, Landgoed Schovenhorst”

Mocht u problemen ondervinden met het inschrijven of over andere zaken willen communiceren dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens: 

• Tel.: 06 – 27160069 (Roelof Posthouwer)

• E-mail RWP130578@gmail.com

Voor algemene informatie kunt u terecht op:

https://www.sv-putten-triathlon.nl

***ALS ORGANISATIE ZIJN WIJ GEBONDEN AAN DE MAATREGELEN OMTRENT COVID DIE OP DAT MOMENT GELDEN. INDIEN HET EVENEMENT DOOR COVID MAATREGELEN NIET DOOR KAN GAAN ONTVANGT U HET VOLLEDIGE INSCHRIJFGELD TERUG***

SAVE THE DATE:

Ook in 2023 hopen wij een tweetal wedstrijden te organiseren. 

28 juni 2023 SV Puttenloop Zomerestafette:

De laatste woensdag van juni staat er in potlood een zomerestafette op het programma bij Landgoed Schovenhorst. Al vele jaren is de estafette een succes voor zowel de snelheidsduivels als de sociale lopers. Omdat hardlopen nog leuker wordt als je het samen doet. 

23 december 2023 SV Puttenloop Wintereditie

De 2e editie van het mooie evenement wat we aankomende december met zijn allen gaan beleven. Hopelijk zijn jullie na de 1e editie nog steeds net zo enthousiast en zien we elkaar volgend jaar terug.