23 DECEMBER 2023: SV PUTTENLOOPWINTEREDITIE

De SV Puttenloop in het kort:

Locatie: Landgoed Schovenhorst in Putten

Afstanden en starttijden: 10:00 uurHalve marathon

10:40 uur10 km11:00 uur5 km 

12:00 uurPrijsuitreiking  

Beperkte deelname van 300 deelnemers

Inschrijving:

Inschrijven kan alleen via inschrijven.nl. Er is bij de SV Puttenloop GEEN mogelijkheid om op de dag zelf in te schrijven. Inschrijven kan tot donderdag 21 december12:00. De startnummers kunnen opgehaald worden vanaf 09.15 uur.

Het inschrijfgeld is vastgesteld op:

5 km                                10euro        10 km                              12,50euro

Halve Marathon15 euro

Voor dit inschrijfgeld ontvangt u onder andere:

• Een mooie, goed gemarkeerde route met voorfietsers

• Professionele tijdregistratie

• Een medaille bij de finish 

Verversing en verzorging:       Tijdens de wedstrijd is er geen drinkpost. Bij de finish staat er wel water klaar.

De EHBO (inclusief AED) is vanaf de eerste start beschikbaar bij de start finish. De EHBO is ook bereikbaar via het noodnummer dat op elk startnummer is weergegeven. Indien er onderweg iets ernstigs gebeurt, vragen wij u om altijd eerst 112 te bellen en daarna het noodnummer. De EHBO komt dan zo spoedig mogelijk naar uw locatie. 

Starttijden:       

10:00 uurHalve marathon  10:40 uur10 km  11:00 uur5 km 

12:00 uurPrijsuitreiking  

Prijzen:       Per evenement zijn er prijzen voor de eerste deelnemer per categorie per afstand. Alle prijzen worden toegekend op basis van de bruto-tijden. De tijd begint dus te lopen op het moment dat het startschot klinkt. 

De prijsuitreiking vindt rond 12:00 plaats bij de start/finish locatie.

Foto’s en uitslagen:

Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt. Deze zijn, net als de uitslagen, te vinden op deze website of via Facebook: https://www.facebook.com/SVPuttenRusthoeveloop/

Uitgebreide omschrijving:

Landgoed Schovenhorst met zijn monumentale bomen is het startpunt. Vanaf daar gaan we samen met jullie over 3 verschillende afstanden het eeuwenoude Sprielderbosch en Speulderbosch verkennen. De 3 boslopen zijn 5, 10 of 21,1 kilometer lang. De 10 km en de halve marathon lopen beiden langs het legendarische Solse gat met daarin, volgens de overlevering, een verzonken klooster. De halve marathon pakt daarnaast ook een stuk van de Garderense duinen mee en komt daarmee op ongeveer 150 hoogtemeters. 

Op de grote parkeerplaats van Landgoed Schovenhorst kunt u zowel uw fiets als uw auto kwijt. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, willen wij de deelnemers vragen om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Vanaf de parkeerplaats is het een paar honderd meter lopen naar de inschrijflocatie in Brasserie Schovenhorst. Daar aangekomen, krijgt u uw startnummer en een muntje. Met het muntje kunt u, voor of na de wedstrijd, een drankje halen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle andere faciliteiten van Brasserie Schovenhorst. Voor een lunch is het verstandig om te reserveren.  

Met een tussenruimte van een half uur starten de verschillende afstanden. De mannen en de vrouwen starten op alle afstanden gelijktijdig. Alleen bij de prijsuitreiking wordt er onderscheid gemaakt.

Het parcours wordt uitgezet met bordjes en linten. Op de splitsingen tussen de routes zetten we duidelijke borden neer die de juiste richting aangeven. Helaas gebeurt het tegenwoordig steeds vaker dat mensen het leuk vinden om de bewegwijzering te verhangen. Om problemen daarmee zoveel mogelijk te voorkomen gaan er op alle afstanden voorfietsers mee. Ook worden er maximaal 2 weken voor de wedstrijd GPX tracks per route op de website geplaatst. Indien uw sporthorloge dat ondersteunt willen we u vragen daar gebruik van te maken. Op de finish locatie wordt u opgewacht door enthousiaste vrijwilligers die de welverdiende medaille om uw nek zullen hangen. Voor de snelste man en de snelste vrouw wordt er per afstand een mooie beker uitgereikt. 

Locatie:

Het inschrijfbureau en parkeergelegenheid bevinden zich op Landgoed Schovenhorst.

Dit landgoed is gelegen vlak buiten de bebouwde kom van Putten in de richting van Garderenlangs de N797. Adres: Garderenseweg 93, 3881GK, Putten

Link parkeerplaats Schovenhorst:

https://www.google.nl/maps/place/Parkeerplaats+landgoed+Schovenhorst/@52.2503661,5.629194,17.5z/data=!4m5!3m4!1s0x47c6350c48e06725:0xd80c8e81a41da163!8m2!3d52.2490476!4d5.6329174

Openbaar vervoer:

Vanaf NS-station Putten buslijn 107 richting Ede. “Bushalte Koudhoorn, Landgoed Schovenhorst”

Mocht u problemen ondervinden met het inschrijven of over andere zaken willen communiceren dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens: 

• E-mail: svputtenloop@gmail.com

• Tel: 06 – 27160069 (Roelof Posthouwer)

• E-Mail: RWP130578@gmail.com

Voor algemene informatie kunt u terecht op: https://www.sv-putten-triathlon.nl