Zomer Rusthoeveloop

Sport verbroedert. Helemaal als je met een team mee doet. Daarom organiseert SV Putten al vele jaren de Zomer Rusthoeveloop.

In een team van 4 personen wordt om de beurt een parcours van 5 km gelopen. Bij het ene team ligt de nadruk op uitlopen terwijl andere teams strijden om de eerste prijs in verschillende categorieën.

Een feit is dat de gezelligheid voor, tijdens en na de wedstrijd te vinden is rond de start en finish locatie.

Het team kan ook met minder lopers meedoen zolang de route maar 4 keer wordt afgelegd. Er zijn 3 verschillende klassen: mannen, vrouwen en gemengd (minimaal 1 vrouw en 1 man) Voor het winnende team per klasse is een prijs!

De kosten voor deelname is € 25,00 per team. Hiervoor krijgt u:

• Een mooie en goed gemarkeerde route
  • Professionele tijdregistratie
  • 8 Consumptiemunten per team

Naast de estafette is het ook mogelijk om individuele afstanden te lopen. Dit kan echter alleen over de 5 km route. De kosten voor individueel lopen zijn 6,5 euro. Hiervoor krijgt u ook 2 consumptiemunten. De start van de Zomer Rusthoeveloop is om 19:00 uur.

Inschrijven kan via inschrijven.nl. Het inschrijfbureau voor het ophalen van de startnummers en parkeergelegenheid bevinden zich op camping de Rusthoeve. De camping is gelegen op ongeveer 5 km van de bebouwde kom van Putten aan de Garderenseweg (tussen Garderen en Putten).

De Zomer Rusthoeveloop editie 2018 wordt gehouden op 26 juni 2019.

Verzorging:

Bij de finish is er water te verkrijgen. Daarnaast zijn er voor en tijdens de wedstrijd diverse consumpties te verkrijgen bij het inschrijfbureau “De Parkiet” en de start/finish locatie. Bij de parkiet zijn toiletten beschikbaar. Omdat de camping open is is er beperkt gelegenheid tot douchen.

De EHBO is vanaf de eerste start beschikbaar bij de start finish. De EHBO is ook bereikbaar op het noodnummer dat op elk startnummer is weergegeven.