Rusthoeveloop

Elk jaar organiseren we de Rusthoeveloop.

De Rusthoeveloop is in de loop der jaren gegroeid van een trainingsloopje voor de leden tot een gezellig recreatief evenement met gemiddeld nu al zo’n 120 deelnemers. En dit aantal (met name vaste) bezoekers groeit nog steeds.
Door zijn fraaie ligging in de bossen tussen Putten en Garderen en de kwaliteit van de (gedeeltelijk geasfalteerde) paden biedt het parcours voor alle soorten lopers voldoende mogelijkheden.
Zo is het voor de één een ontspannen zaterdagochtend, terwijl het voor de ander een uitstekende mogelijkheid is om maandelijks het tempo te testen om in het voorjaar weer in vorm te zijn voor de “grote wedstrijden”.
Om onze Rusthoeveloop nog aantrekkelijker te maken worden alle tijden gepubliceerd op deze website, tevens worden alle uitslagen uitgeprint.
Bij volgende Rusthoeveloop worden exemplaren op tafel gelegd, die u kunt meenemen. Tevens worden de uitslagen in een map opgeborgen, welke ter inzage ligt en kunt u in ieder geval alle uitslagen terugvinden t/m 1992.

De organisatoren van de Rusthoeveloop hopen u dit seizoen (weer) te mogen begroeten.

Klik hier voor meer informatie over de Rusthoeveloop.
Klik hier voor de Uitslagen van de Rusthoeveloop.