Parcours Rusthoeveloop

5km Bosloop

De eerste paar honderd meter gaan over een pad door de weidevelden achter Koudhoorn. Daarna wordt snel het bos opgezocht en vervolgt de route zich over brede lanen en paden in het gebied Boeschoten. Na 3 km kan men gezamenlijk met de 10 km lopers over een licht dalende route richting richting de finish. De goed begaanbare wegen in combinatie met een route met maar 6 bochten en een daling richting de finish maken de route uitermate geschikt voor mooie prestaties.

Voor meer informatie kijk op: http://afstandmeten.nl/index.php?id=2250086

10km Bosloop

De eerste km gaat over verharde wegen van het oord Koudhoorn. In het bos kan men op sommige stukken kiezen tussen de brede lanen en paden of het daarnaast gelegen (verharde) fietspad. Een aantal weilanden en de beperkte bijzondere bebouwing zorgt voor afwisseling. Op 2 km van de finish kan men zich meten met de 5 km lopers als ook hier via het dalende parcours naar de finish wordt gelopen.

Voor meer informatie kijk op: http://afstandmeten.nl/index.php?id=2250087
Voor een sfeerimpressie van de route kijk op: https://www.relive.cc/view/g21974473272
GPX bestand van de route (rechtermuisklik en kies voor Link opslaan als…)

13km Trail

De trail biedt een hele andere loopbeleving waarbij de smalle singletracks je dicht bij de natuur brengen. Het bochtige parcours haalt alles uit het gebied wat erin zit. Naast de verschillende soorten bebossing loopt het parcours langs heidevelden en landbouwgronden waar men mooie uitzichten heeft maar tegelijkertijd is overgeleverd aan de elementen. Een aantal pittige klimmetjes gaan de lopers dwingen om het ritme aan te passen. Hoewel het parcours pittig is wordt men beloond door een aantal van de mooiste stukken natuur en misschien wel een blik op het vele wild.

Voor meer informatie kijk op: http://afstandmeten.nl/index.php?id=2250088
Voor een sfeerimpressie van de route kijk op: https://www.relive.cc/view/g21638385544
GPX bestand van de route (rechtermuisklik en kies voor Link opslaan als…)

Scroll naar top