Koude Polderloop Nijkerk

7 december was er weer de ” Koude Polderloop” in Nijkerk.
Vorig jaar was deze door het winterse weer afgelast, maar onder de lopers van SV Putten  is er altijd wel belangstelling voor deze loop.
Dus werd er dit keer in 2 teams gelopen. Een team welke de 5 km ging lopen, resp.  Leanne Teunissen en  Janet Doppenberg.
En een team heren,  welke de 10 km ging lopen. De vaste wedstrijdlopers: Tino Reijnders, Klaas Dasselaar en Henri Timmer.

Bij de start van de 5 km, was het druk, maar Leanne en Janet hadden als snel hun vaste stek te pakken: vooraan tussen alle snelle heren. Leanne  nam al snel een flinke voorsprong op Janet.
Leanne wou voor een snelle tijd gaan en Janet wou haar PR aanscherpen, dus werd er flink hardgelopen…
Bij het keerpunt op de 2,5 km kwamen de dames elkaar weer tegen, er werden even blikken over en weer geworpen, maar ieder liep al snel weer in eigen tempo verder.
Op de terugweg, weer het viaduct over en dan het fietspad links, op weg naar de finish. Even nog een klein gedeelte van het industrieterrein en dan is de finish in zicht.
Leanne kwam met een tijd van  22.40, over de streep en Janet met een tijd van 23.50. Beide dames hebben hiermee een PR behaald. 
Leanne kon weer op het podium staan. Ditmaal op de 1e plaats. Janet was wel 3e geworden, maar  door een misverstand kwam zij niet op het  podium. 

Bij de heren was het een wekelijks uitje en er werd er weer constant gelopen. Vorige week in Bunschoten finishten zij binnen 1 minuut na elkaar.
In Nijkerk kwam Klaas  als eerste van de heren  over de finish in een tijd van 47.23 (PR???), gevolgd door Tino met een tijd van 48.28. (PR??).
En daarna kwam Henri Timmer over de streep met een tijd van 48.37. (PR???).
Ook dit keer zaten de heren weer dicht bij elkaar en zijn de tijden weer flink aangescherpt…

Dat beloofd wat voor de  Rusthoeve- clubcompetitie….


image

Scroll naar top
Spring naar toolbar