Inschrijven beginnerscursus Hardlopen

Logo SV Putten 25 jaar

Vanaf zaterdag 20 januari is het weer mogelijk om bij hardloopvereniging SV Putten te starten met hardlopen. De cursus wordt gegeven via de P.L.O.T. (Plezier, Luisteren naar het lichaam, Oefeningen en Training) methode.

Naast natuurlijk het hardlopen zelf is er veel aandacht voor warming up, looptechniek, cooling down, krachttraining, blessurepreventie en de juiste kleding.

Dit afgewogen trainingsschema zorgt ervoor dat je op verantwoorde wijze traint en het jaar 2018 fit en hardlopend in gaat.

De starterscursus duurt 20 weken en is in de eerste weken vooral gericht op het versterken van been en rompspieren. De cursus wordt afgesloten met het lopen van een 5 kilometer loop tijdens de putten power run 2018 op 14 april. Na de Putten power run kun je 4 weken gratis instromen in onze loopgroepen bij s.v.Putten. We starten op zaterdag 20 januari met een informatiemorgen gevolgd door 15 praktijk trainingen. Tijdens de eerste ochtend krijgt u informatie over de opzet van de trainingen en wat u als loper kan verwachten van de cursus. Daarnaast wordt een intakeformulier ingevuld zodat de trainer weet waar hij eventueel rekening mee moet houden tijdens de trainingen. De eerste hardlooppraktijk training wordt op zaterdag 27 januari gegeven.

De trainingen worden gehouden op zaterdagmorgen van 10.30 tot 11.30 van uit het parkeerterrein bij bosbad Putten.


De cursus kost €70,-. Dit bedrag is inclusief deelname aan de Putten Power Run.

Opgave kan via het onderstaand formulier.
Wilt u iets weten dat hier niet vermeld wordt dan kan u uw vraag stellen via stryder@hetnet.nl of bij Harmen Termaat, 06-30634456.* indicates required field

Spring naar toolbar