Lid worden?

Wil je lid worden van SV Putten Triathlon?
Voor een gering bedrag per jaar ben je al hardlooplid van SV Putten Triathlon. Wil je ook zwemmen, dan komt er een bedrag bij.

1. Lidmaatschap SV Putten afd. Triathlon € 55,00 per jaar
  2. Zwemmen (kan niet los van 1) € 65,00 per jaar
  3. Atletiekunie lidmaatschap (+1) € 16,80 per jaar
  4. Atletiekunie wedstrijdlicentie (+ 1 en 3) € 22,70 per jaar
  5. NTB basislidmaatschap (+ 1) € 34,00 per jaar
  6. NTB basislidmaatschap + atletenlicentie (+1) € 59,00 per jaar

Naast het lidmaatschap van SV Putten, is lidmaatschap van de AtletiekUnie of van de NTB verplicht.

Het lidmaatschap is voor het lopende kalenderjaar. Bij eerste inschrijving wordt tevens € 7,50 in rekening gebracht voor administratiekosten van de Atletiekunie.

Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren bij de secretaris vóór 15 november, anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.
Dit in verband met wijzigingen bij de Bonden, die uiterlijk eind november doorgegeven moeten worden.

Naast een financiële bijdrage wordt van je verwacht dat je ook een bijdrage levert in de vorm van vrijwilligerswerk.
De minimale bijdrage in arbeid is eens in de twee jaar meehelpen bij de Rusthoeveloop en/of bij de OPA (oud papier actie).
Doordat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de vereniging kunnen we de contributie laag houden.
Als je lid wordt van SV Putten Triathlon, dan wordt je tevens lid van de atletiekunie of de triathlonbond.

Wat kun je doen bij SV Putten Triathlon:

• Wekelijks één of meerdere hardlooptrainingen o.l.v. gediplomeerde trainers;
  • Wekelijkse zwemtraining o.l.v. gediplomeerde trainer in zwembad Calluna te Ermelo (entree zwembad is inbegrepen in de contributie)

Wil je meer informatie of heb je vragen, stuur dan een mail naar svputten.triatlon@gmail.com

Of schrijf je hier in:

* indicates required field