Club kleding

SV-Putten wil alle leden de gelegenheid bieden om onze mooie clubkleding aan te schaffen. De kledingcommissie er in geslaagd om een mooie set clubkleding van het sportmerk Craft aan te bieden. Sportzaak Sport-Inn sponsort een groot deel van de kosten en biedt de kleding aan voor een prijs die flink onder de winkelprijs ligt.

Wat is het aanbod:

• Shirt korte mouwen
  • Singlet
  • Shirt lange mouwen
  • Jack

Alle kledingstukken dragen aan de voorkant het logo van SV Putten afdeling loopgroepen en triathlon en het logo van Sport-Inn en op het jack staat aan de achterkant de tekst ‘SV Putten’.

De bedrukkingskosten moet je er nog wel bij op rekenen, deze staan onder aan de sheet vermeld.

Je kunt de hele set te kopen, maar uiteraard ook één of twee kledingstukken bestellen.

Het is ook mogelijk om een zwarte tight aanschaffen uit dezelfde kledinglijn van Craft. Sport-Inn biedt een gereduceerde prijs voor SV Putten. De tight is niet bedrukt en de bijdrage uit de clubkas kan er niet voor worden aangesproken.

Het bestuur heeft besloten om maximaal €17,50 per lid bij te dragen uit de clubkas. Dat gaat in de vorm van 20% korting per kledingstuk tot het maximale bedrag bereikt is.

Procedure passen en bestellen:

Ga naar de winkel Sport-Inn . Hier kan je de clubkleding passen en bekijken.

Als je een kledingkeuze heb gemaakt dan mail je de ingevulde sheet door naar: svputten.triatlon@gmail.com
Klik hier om de excelsheet te downloaden.

Betaling en levering:

De penningmeester zal het verschuldigde bedrag bij je incasseren en de clubbijdrage verrekenen.

Je krijgt een mail wanneer je je kleding bij Sport-Inn kunt ophalen.

Spring naar toolbar