Club kleding

De kledingcommissie er in geslaagd om jullie een mooie set clubkleding aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Jullie kunnen de clubkleding bestellen op de speciaal georganiseerde pasavonden op dinsdag 12 en woensdag 20 maart van 19.00 tot 21.00 uur in de kantine van de Meeuwen. Voor mensen die niet op de pasavonden kunnen komen is er de mogelijkheid om in de winkel van Sport Inn te gaan passen. Uiterlijk 22 maart moet de bestelling geplaatst zijn.

Wat is het aanbod?
De clubkleding bestaat uit een shirt met korte mouwen, een shirt met lange mouwen en een jack. Deze dragen aan de voorkant het logo van SV Putten afdeling loopgroepen en triathlon en het logo van Sport-Inn en aan de achterkant de tekst ‘SV Putten’. Je kunt er voor kiezen om de hele set te kopen, maar één of twee kledingstukken mag ook.

Sport-Inn sponsort een groot deel van de bedrukkingskosten en biedt de leden van SV Putten de kleding aan voor een prijs die flink onder de winkelprijs ligt. Het bestuur heeft besloten om bovendien maximaal €17,50 per lid bij te dragen uit de clubkas. Dat gaat in de vorm van 20% korting per kledingstuk tot het maximale bedrag bereikt is. De bijdrage uit de clubkas geldt alleen als de kleding voor 22 maart besteld wordt.

ClubsetCraft (Rood) Winkel prijs Prijs voor SV Putten Na bijdrage clubkas
shirt met korte mouw € 48,00 € 32,50 € 26,00 – €32,50 *
shirt met lange mouw € 50,00 € 37,50 € 30,00 – €37,50 *
jack € 75,00 € 61,50 € 49,50 – € 61,50*
Totaal € 173,00 € 131,50 € 114,00*

* Maximale bijdrage per lid vanuit de clubkas bedraagt €17,50. De prijzen variëren tussen genoemde bedragen afhankelijk van de grootte van de order.

Eventueel kun je een zwarte tight aanschaffen uit dezelfde kledinglijn van Craft. Sport-Inn biedt een gereduceerde prijs voor SV Putten. De tights zijn niet bedrukt en de bijdrage uit de clubkas kan er niet voor worden aangesproken.

Tights Craft (Zwart) Winkel prijs Prijs voor SV Putten
Short tight € 49,00 € 27,50
Long tight € 54,00 € 37,50
Totaal € 103,00 € 65,00

Hoe bestellen?
Bestellen kan op de speciale pasavonden en in de winkel van Sport-Inn. Bestellen gebeurt door het invullen en ondertekenen van een bestelformulier inclusief machtiging voor het verschuldigd bedrag begin april.

Wanneer kan ik het aan?
De levering zal eind april plaatsvinden. We streven er naar om op 10 mei in clubtenue aan de Putten Power Run deel te nemen.